Akryylimaalisetti matta 24x30ml

{{ selectedVariant.price }} €
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Panduro Acrylic Matt -setti, oletpa sitten vasta aloittamassa akryylimaaleja tai haluatko vain täydentää varastoasi, tämä setti on juuri sinulle. 

30 ml:n tuubit mattaväreillä. Värien kanssa on helppo työskennellä ja niiden peittävyys on hyvä. Niiden ohuempi rakenne sopii niille, jotka haluavat käyttää malleja ja stensiilejä.

Värit ovat vesiohenteisia, valonkestäviä, erittäin pigmentoituja eivätkä halkeile. Värejä voidaan sekoittaa keskenään ja kuivumisaika on noin 30 minuuttia (riippuen maalikerroksen paksuudesta). Kaikki ovat valmistettu täysin ilman eläintuotteita.

Pidä huolta siveltimistäsi. Huuhtele ne heti käytön jälkeen äläkä jätä veteen. Muotoile sitten kärki uudelleen ja anna kuivua.

24 väriä. - Väri: Titanium White, Portrait Pink, Primary Yellow, Dark Orange Cadmium Hue, Vermillion, Primary Magenta, Pastel Pink, Azo Pink, Vivid Violet, Pastel Blue, Primary Cyan, Prussian Blue, Royal Blue, Turquoise Blue, Pastel Violet, Turquoise Green, Pastel Green, Light Cadmium Green Hue, Dark Cadmium Green Hue, Sap Green, Burnt Sienna, Burnt Umber, Grey Umber, Mars Black.

Ei saatavilla
Saatavuus Pori / Web Tampere Seinäjoki
Akryylimaalisetti matta 24x30ml
Saatavilla
Ei saatavilla väliaikaisesti