Toimitusehdot

Toimialueemme

Toimitamme lähetyksiä joka puolelle Suomea myös Ahvenanmaalle. Hintamme sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

 

Nopeat toimitukset

Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän aikana.

 

Yli 60€ tilaukset ilman toimituskuluja

Toimitamme kaikki yli 60€ tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 60€ tilauksien toimitusmaksu vain 3,95€.

Toimitamme lähetykset PostNord noutopistelähetyksinä. Jaamme lähetyksesi lähes 500 PostNord noutopisteestä juuri siihen, jonka olet valinnut tilausta tehtäessä. PostNord ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun lähetys on valmiina haettavaksi. Voit noutaa lähetyksen silloin, kun se sinulle sopii. Noutopisteverkostomme on auki aamusta iltaan ja se on aidosti lähellä.

Toimitetut tilauksen pitää hakea noutopisteestä 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

 

Voit noutaa tilauksesi myös Porin myymälästämme osoitteesta: Askarteluliike Taitava, Kauppakeskus Teljäntori, Liisankatu 5-7, 28100, Pori. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa Porin myymästämme. Tilaus on noudettava myymälästä 14 päivän kuluessa.

 

Tuotteiden palautus

Kuluttajalla on 14 päivää aikaa peruuttaa kauppa. Peruutusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kaupan purkamisesta pitää ilmoittaa myyjälle kaikissa tapauksissa joko sähköpostilla pori(a)askarteluliiketaitava.fi tai puhelimitse ark. 10.00-18.00 044-241 6393.

Kaupan purkamisesta veloitamme toimitusmaksua 7,90€. Toimitusmaksut vähennetään asiakkaan maksamasta kauppasummasta. Jos asiakas peruuttaa sopimuksen ja haluaa palauttaa tavarat hänen pitää palauttaa haluamansa tuotteet myyntikuntoisena viimeistään 14 päivän kuluttua saapumisilmoituksesta.

Kaikki palautukset pitää lähettää myyjän ilmoittamalla lähetystavalla. Emme ota vastaan postiennakkolähetyksiä.

Palautamme rahat pääsääntöisesti sillä maksutavalla, kun alkuperäinen maksu on suoritettu. Palautamme rahat viipymättä, kun olemme vastaanottaneet palautetun lähetyksen. Maksutavasta riippuen rahojen palautuminen voi kestää, jopa 14 päivää myyjästä riippumattaomista syistä.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen pori(a)askarteluliiketaitava.fi tai puhelimitse 044-241 6393, ark. 10.00-18.00.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio DB Schenkerin noutopisteeseen, josta paketti noudettiin.

Ylivoimainen este


Myyjä ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta asiasta (force majeure). 


Yhteystiedot:


Porin myymälä

Liisankatu 5-7, 28100, Pori, Teljäntori

pori(a)askarteluliiketaitava.fi

044-241 6393