Nettikaupan varaston ja Porin myymälän muuton vuoksi tilauksien toimituksissa on katkos vko 40-42, alkaen ma 26.9. Pahoittelut viivästyksestä!

Toimitusehdot

Toimialueemme

Toimitamme lähetyksiä joka puolelle Suomea, myös Ahvenanmaalle. Hintamme sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

 

Nopeat toimitukset

Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän aikana, ja ne ovat yleensä perillä asiakkaalla 2-3 arkipäivässä. Joulusesongin aikana toimituksissa saattaa ilmetä viivettä. 

 

Yli 60€ tilaukset noutopisteeseen ilman toimituskuluja

Toimitamme kaikki yli 60€ tilaukset noutopisteeseen ilman toimituskuluja. Alle 60€ noutopistetilauksien toimitusmaksu vain 4,95€.

Toimitamme lähetykset PostNord noutopistelähetyksinä. Jaamme lähetyksesi lähes 1600 PostNord noutopisteeseen ympäri Suomea. Noutopisteitä ovat mm. matkahuollot, K-marketit, pakettiautomaatit ja R-kioskit. PostNord ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun lähetys on valmiina haettavaksi. Voit noutaa lähetyksen silloin, kun se sinulle sopii. Noutopisteverkosto on auki aamusta iltaan ja se on aidosti lähellä.

Toimitetut tilauksen pitää hakea noutopisteestä 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.


Voit noutaa tilauksesi myös Porin myymälästämme osoitteesta: Askarteluliike Taitava, Kauppakeskus Puuvilla, 2.krs, Siltapuistonkatu 14, 28100 Pori. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa Porin myymästämme. Tilaus on noudettava myymälästä 14 päivän kuluessa.

Kotiin toimitettavat tilaukset tulevat PostNordin välityksellä suoraan kotiovellesi. PostNord lähettää joko tekstiviestin tai sähköpostin jonka kautta voi valita haluamansa toimitusajan, joten huolehdithan siitä että nämä tiedot ovat tilauksessasi oikein. Tilaukset toimitetaan asiakkaille arkipäivisin klo 8-16. Kotiin toimitus maksaa 13,50€.


Tuotteiden palautus

Kuluttajalla on 14 päivää aikaa peruuttaa kauppa. Peruutusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tuotteiden palautus hoituu ilmaiseksi Postnordin MyPack -palvelupisteiden kautta, joita ovat mm. Matkahuolto sekä suuri osa R-Kioskeista ja K-Marketeista. Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden omiin alkuperäispakkauksiin ja aseta ne laatikkoon.

Mikäli palautat tuotteen alkuperäisessä laatikossa/paketissa, poista tai peitä vanhat osoitetiedot. Kiinnitä palautuspakettiin tilauksen mukana tullut palautuslipuke (Return Drop Off) ja vie paketti Postnordin MyPack-pisteeseen. Lähetys on ennakkomaksettu ja osoitettu varastoomme. Muista säästää palautuskuitti, jonka saat MyPack-pisteestä, jotta mahdollisilta ongelmatilanteilta voidaan välttyä. Huomioithan, että mikäli teet palautuksen pakettiautomaatin kautta, et saa siinä tapauksessa palautuksesta erillistä palautuskuittia. Tällöin palautuspaketista voi ottaa esim. kuvan niin, että palautustarrasta näkyy lähetystunnus.

Jos sinulla ei ole enää palautuslipuketta tallessa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, jolloin voimme lähettää sinulle palautuskortin sähköpostitse.

Palautuksen mukaan on hyvä liittää joko lähetyksen mukana tullut kuitti tai oma paperi, johon on hyvä kirjata ainakin tilausnumero ja tilaajan nimi. Tämä nopeuttaa palautuksesi käsittelyä.

Kun palautus on tehty ohjeiden mukaisesti, vastaanotamme palautuksesi tyypillisesti n. 1-2 viikon sisällä. Huomioithan, että ruuhka-aikoina palautusten tekemisessä saattaa kulua normaalia pidempään.

Mikäli palautat samassa paketissa tuotteita kahdesta tai useammasta eri tilauksesta, palautuspaketin päälle tulee asettaa vain yhden tilauksen palautustarra. Toinen/muut palautustarra tulisi laittaa palautuspaketin sisäpuolelle.


Kaupan purkamisesta pitää ilmoittaa myyjälle kaikissa tapauksissa sähköpostilla nettikauppa(a)askarteluliiketaitava.fi 

Kaupan purkamisesta veloitamme toimitusmaksua 7,90€. Toimitusmaksut vähennetään asiakkaan maksamasta kauppasummasta. Jos asiakas peruuttaa sopimuksen ja haluaa palauttaa tavarat hänen pitää palauttaa haluamansa tuotteet myyntikuntoisena viimeistään 14 päivän kuluttua saapumisilmoituksesta.


Kaikki palautukset pitää lähettää myyjän ilmoittamalla lähetystavalla. Emme ota vastaan postiennakkolähetyksiä.

Palautamme rahat pääsääntöisesti sillä maksutavalla, kun alkuperäinen maksu on suoritettu. Palautamme rahat viipymättä, kun olemme vastaanottaneet palautetun lähetyksen. Maksutavasta riippuen rahojen palautuminen voi kestää, jopa 14 päivää myyjästä riippumattaomista syistä.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen nettikauppa(a)askarteluliiketaitava.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio PostNord noutopisteeseen, josta paketti noudettiin.


Ylivoimainen este

Myyjä ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta asiasta (force majeure).