Tietoa meistä

Taitava on vuonna 2018 perustettu ja täysin suomalaisten omistuksessa oleva askartelualan yritys. Työntekijöillämme on vankka kokemus askartelukaupasta.

Tilavat myymälämme sijaitsevat Porissa Teljäntorin kauppakeskuksessa ja Tampereella Ratinassa. Verkkokauppamme aukesi toukokuussa 2019.

Meiltä löytyy erittäin laaja valikoima lasten askartelua, korttitarvikkeita, maaleja ja laadukkaita taidetarvikkeita. Lisäksi myymälässämme on runsaasti miniatyyreja ja nukkekotitarvikkeita. Tietenkin myymälöissämme on kattavasti myös juhlatarvikkeita ja koruaskartelua. 

Valikoimissamme on reilusti yli 10 000 laadukasta askartelu- ja taidetarviketta. Pidämme askartelun ja taidetarvikkeiden valikoimamme aina ajan tasalla ja päivitämme tietotaitoamme vierailemalla esimerkiksi askartelualan messuilla Euroopassa ja muualla maailmassa. Olemme saavuttaneet suuren suosion nukkekoti- ja miniatyyriharrastajien keskuudessa. Vahvuuksiamme ovat luonnollisesti ammattitaitoinen ja osaavan innokas kymmenpäinen henkilökunta sekä tietysti aina ajankohtainen tuotevalikoima.

Kaikki myymämme tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja täyttävät EU-laatuvaatimukset.

Meiltä löydät mm. nämä laadukkaat tuotemerkit: