Akryylimaalisetti kiiltävä 24x30ml

{{ selectedVariant.price }} €
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Panduro Acrylic Glloss -setti, oletpa sitten vasta aloittamassa akryylimaaleja tai haluatko vain täydentää varastoasi, tämä setti on juuri sinulle. 

30 ml:n tuubit kiiltävillä väreillä. Värien kanssa on helppo työskennellä ja niiden peittävyys on hyvä. Niiden ohuempi rakenne sopii niille, jotka haluavat käyttää malleja ja stensiilejä.

Värit ovat vesiohenteisia, valonkestäviä, erittäin pigmentoituja eivätkä halkeile. Värejä voidaan sekoittaa keskenään ja kuivumisaika on noin 30 minuuttia (riippuen maalikerroksen paksuudesta). Kaikki ovat valmistettu täysin ilman eläintuotteita.

Pidä huolta siveltimistäsi. Huuhtele ne heti käytön jälkeen äläkä jätä veteen. Muotoile sitten kärki uudelleen ja anna kuivua.

24 väriä. - Väri: Titanium White, Lemon Yellow, Primary Yellow, Coral Pink, Orange Yellow, Vermillion, Primary Red, Powder Pink, Pink, Lavender, Violet, Sky Blue, Purple, Primary Blue, Ultramarine, Aqua Blue, Turquoise, Lime Green , Permanent Green, Burnt Umber, Lamp Black, Copper, Gold, Silver.

Ei saatavilla
Saatavuus Pori / Web Tampere
Akryylimaalisetti kiiltävä 24x30ml
Saatavilla
Ei saatavilla väliaikaisesti