Stabilo Point 88 poispyyhittävä setti

{{ selectedVariant.price }} €
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Tämä sarja sisältää neljä pyyhittävää kynää, jotka on merkitty punaisella raidalla niiden varressa. Ne voidaan poistaa käyttämällä kahta valkoista "Collorkilla" -pyyhekynää.


Euroopan suosituin fineliner. Kuusikulmainen raidallinen muotoilu tunnetaan kaikkialla maailmassa. Metallipäällinen kärki takaa pitkän käyttöiän. Viivan leveys 0,4 mm. Pitkä korkittomuusaika.


0,4 mm: n viivan leveys tarjoaa sinulle paljon hallintaa ja tarkkuutta, ja metallikotelossa oleva kärki on luja ja kestävä. Piirustusta varten voit luoda monimutkaisia yksityiskohtia; kirjoitusta varten voit mennä todella pieneen kirjaisinkokoon. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi myös viivottimien ja sapluunoiden kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen tarkkoja töitä, tekstien jäsentämistä ja muistiinpanoja varten.


Tähän sarjaan kuuluu 10 kynää: poistettava musta, poistettava sininen, poistettava vihreä, poistettava punainen, tavallinen musta, tavallinen sininen, tavallinen vihreä, tavallinen punainen ja kaksi Collorkilla-pyyhekynää.

Ei saatavilla
Saatavuus Pori / Web Tampere
Stabilo Point 88 poispyyhittävä setti
Saatavilla
Ei saatavilla väliaikaisesti