3D Kohokuviotasku A6 Damask by Tim Holtz

{{ selectedVariant.price }} €
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Etsitkö uutta lisäystä kortinvalmistustarvikkeihisi? Innovatiiviset 3D-kohokuviotaskut ovat täydellinen lisävaruste luovien projektiesi syvyyden ja tekstuurin lisäämiseen. Sekä kohokuvioinnin että syväkuvioinnin ominaisuuksien sekä teräväpiirtoisten kuvioiden ansiosta et löydä parempaa vaihtoehtoa tekstuurien luomiseen paperiprojekteihisi. 

Mitä on kohokuviointi ja syväkuviointi? Kohokuviointi on prosessi, jossa luodaan kohotettuja ja teksturoituja projekteja materiaaleista, kuten paperista ja kartongista. Syväkuviointi on sama idea, vaikka materiaalin kohoamisen sijaan se työntää materiaalia alaspäin luoden "upotettua" vaikutusta. 3D-kohokuviointitaskut tekevät molemmat luodakseen 3D-tehosteen. 

Kuinka käytän 3D-kohokuviointitaskua? Käytä kuten tavallista kohokuviointitaskua, ota kuitenkin huomioon että 3D-taskut ovat huomattavasti paksumpia, joten saatat joutua jättämään joitakin levyjä pois. Aseta ensin valitsemasi paperi tai kartonki kansion sisään. Parhaan tuloksen saamiseksi kartonkia käytettäessä suihkuta materiaaliin hieman vettä ennen kuin asetat kansion sisään. Tämä auttaa luomaan entistä syvemmän vaikutelman.

SizzixEi saatavilla
Saatavuus Pori / Web Tampere
3D Kohokuviotasku A6 Damask by Tim Holtz
Saatavilla
Ei saatavilla väliaikaisesti